POZIV NA EDUKACIJU O FONDOVIMA I PROJEKTIMA EU – TEČAJ ZA ISPUNJAVANJE PROJEKTNE PRIJAVE

Uskoro realizacije mjere Tražim poslodavca 2020
23. rujna 2020.
Javni poziv za subvencioniranje razvojnih biznis planova za poticanje razvoja poljoprivredne proizvodnje i ruralnog razvoja – Start-up paket za mlade i nezaposlene, sa područja Unsko-sanskog kantona
2. listopada 2020.

POZIV NA EDUKACIJU O FONDOVIMA I PROJEKTIMA EU – TEČAJ ZA ISPUNJAVANJE PROJEKTNE PRIJAVE

POZIV NA EDUKACIJU O FONDOVIMA I PROJEKTIMA EU – TEČAJ ZA ISPUNJAVANJE PROJEKTNE PRIJAVE

Poštovani,

Obrtnička komora Unsko sanskog kantona iz Bihaća organizira jednom mjesečno dvodnevne seminare/radionice o mogućnostima korištenja Europskih i drugih fondova za institucije, društva (nevladine organizacije), predstavnike poslovnog sektora i pojedince, kao i izobrazbu za ispunjavanje projektne prijave  (Upravljanje projektnim ciklusom), odnosno svladavanje tehnologije pisanja projektnih prijedloga.

S obzirom da Bosna i Hercegovina dobija dosta sredstava iz EU fondova, a bit će ih sve više, korisno je proširiti znanje o načinima kako i gdje se mogu pronaći raspisani natječaji te se upoznati sa procedurama pripreme i provedbe EU programa i projekata.

Ukoliko u vašoj jedinici lokalne samouprave, firmi, ili društvu (nevladinoj organizaciji) postoji interes za ovu vrstu edukacije, pozivamo vas da nam se prijavite za sudjelovanje sa osnovnim podacima i kontaktima.

Nakon što dobijemo vaše prijave obavijestiti ćemo vas o datumu održavanja edukacijske radionice, kao i rasporedu i trajanju. Prvi set edukacijskih radionica (dvodnevni seminar o EU fondovima i Upravljanju projektnim ciklusom) bit će besplatan za učesnike. Za one koji budu željeli svladati tehnologiju pisanja projektnog prijedloga (razrada projektne ideje, ispunjavanje aplikacijskog obrasca, budžet i sl.) za nastavak edukacije bit će obavezna minimalna kotizacija za troškove konsultanta, osvježenja, radnih materijala i sl.. Za završenu edukaciju polaznici će dobiti potvrdu o završetku edukacije.

Vaše prijave možete poslati na email adresu:ob.komorausk@bih.net.ba 

Sa naznakom : Prijava za edukaciju o fondovima i projektima EU.

Rok za prijavu je do 15.10.2020.godine uz popunjen PRIJAVNI OBRAZAC.

U Bihaću, 02.10.2020.

S poštovanjem,

Predsjednik Obrtniče komore:

 

Enes Arapović

BhTelecom

Odgovori