AKTIVNOSTI OKUSK PRI EU FONDOVIMA!!!

JAVNI POZIV: Za odabir naj povoljnijeg knjigovodstvenog servisa
REAGOVANJE OKUSK-a I MINISTRA PRIVREDE USK-a, NA POVIŠENE OSNOVICE
8. veljače 2021.
DRUGI SEMINAR U ORGANIZACIJI OKUSK-a–EU FONDOVI!
8. veljače 2021.

AKTIVNOSTI OKUSK PRI EU FONDOVIMA!!!

Poziv na jednodnevnu stručnu edukaciju

Naša prva radionica,na čelu sa gosp. Mile Sokolićem u suradnji sa OKUSK-a i našim vrijednim,pomno odabranim timom je urodila plodom. Naš prvi projekt koji je rađen u sklopu ove radionice je bio vrijedan pažnje kod Australske ambasade! Nakon nekoliko konsultacija putem tel i maila sa predstavnicima ove ambasade,jutros smo osvanuli sa viješću da je naš projekat prošao,nakon čega slijedi realizacija projekta i veliki posao koji ovaj tim treba završiti.

Ovo je tek prvi projekat u sklopu EU Fondova koji je OKUSK-a napravila i zadovoljila kriterije,i samim tim nastupila u privlačenju sredstava iz EU u cilju realizacije istog.

Veliko hvala gosp. Mile Sokolić i našem timu, nastavljamo dalje u radnoj atmosferi i sa još boljim ciljevima i rezultatima!!!

Dana 26. I 27.10.2020.god.odrzana je radionica o EU fondovima u BiH. Ovom prilikom ugostili smo prof.dr.sci Mile Sokolica,koji je svojim nesebičnim znanjem a još većim iskustvom u samo dva dana predavanja uspio zadobiti i održati pažnju svih učesnika.

Radionica je okončana praktičnim pisanjem aplikacije,kao i ostvarenim kontaktima za buduću suradnju.

Hvala svim učenicima koji su se odazvali i bili veoma aktivni tokom oba dana predavanja,a posebna zahvala ide gosp. Sokoliću, koji je ovom prilikom dao nesebičan doprinos u edukaciji svih nas!!!

 

BhTelecom

Odgovori